Ledsen

"Postat av: Korvigakorvar

Du suger fan"

Antecknat i min rosa innebandybok bland allt annat viktigt jag har att komma ihåg. Eller?


Matchdag

Årets första träningsmatch ska spelas ikväll och då gäller det att hitta inspiration och finns det något som är mer inspirerande än framgångsrika människor? Jag tänkte helt enkelt lägga in en bild på den mest framgångsrika innebandyspelaren genom tiderna.



Henrik "henke" Larsson.

Bloggnamnet

Många frågar mig om bloggens namn "Superinnebandy". Eller många och många, två personer har frågat, och vem är jag att inte svara mina läsares frågor.

Super i början av bloggnamnet är för att det ska bli slagkraftigt, ett namn som man tänker "wow, vilken blogg det här är" om. Det behövs om den ska slå igenom för bloggen är bara början, sen blire twitter, något sketet tv-program i tv4+, sen går vi vidare till huvudkanalen, draftad av svt för att göra melodifestivalen och allsång på skansen och till sist få avsluta min offentliga karriär med att skriva en självbiografi.

Förlåt för den urusla svenskan, jag kände för att misshandla språket lite.

Positioner

Tänkte skriva lite för och nackdelar för varje position. Kan bli kul, vavava?

Målvakt.
Fördelar: Du slipper springa, det var nog allt.
Nackdelar: Dyrare kläder (tur att man tjänar bra som divison4 spelare iaf..), knäont och alla blåmärken.

Målvakter, är det värt det?

Back.
Fördelar: Du slipper springa lika mycket som forwards iaf.
Nackdelar: Att få leva med vetskapen om fördomarna mot backarna, t.ex. att backar är trögtänkta, misslyckade forwards och allmänt sega.

Forward.
Fördelar: Få göra mål.
Nackdelar: Springer mest på plan.


Ni behöver inte kommentera något, då jag vet att jag har rätt.

Veckans innebandygodis

Tidig måndag morgon, klockan börjar närma sig halv elva och jag tror nog fan att jag är ensam vaken i hela jävla världen.

Självklart undrar ni nu vad "Veckans innebandygodis" är för något och det ska jag förklara. En gång i veckan lägger jag upp en bild, ett klipp eller ungefär vad som helst jag kommer på som har med innebandy att göra. Vi börjar med ett klipp.




På klippet ser vi en kille som verkligen brinner för sporten. Han står enligt den gamla hederliga tekniken "kissande hunden", Fantastisk prestation säger vi på bloggen och hoppas fler tar efter hans klassiska stil.

Det viktigaste

Det viktigaste i innebandy är inte att ha den bästa klubban, det hårdaste bladet eller dom snabbaste skorna. Det är frisyren som gör spelaren. Mycket vax och/eller ett pannband är melodin man dansar efter.


Den här killen skulle inte ha några problem med att lura upp minst 3 av sina motståndare på läktaren.
Den här killen skulle inte ha några problem med att lura upp minst 3 av sina motståndare på läktaren. Kul att även få se dom klassiska innebandyglasögonen igen, vackert är ordet.

Ny säsong, Ny blogg.

Blogg-oskulden tagen, lika vackert som en solnedgång skulle jag vilja beskriva känslan av att skriva det här första inlägget.

Vad kommer då bloggen handla om? Jo, den kommer handla om hur man lever innebandy, det är ju inte bara en sport utan en livsstil. Det handlar om att äta rätt, sova rätt och tänka rätt.


Rätt kost är A och O för att komma så långt som till divison 4.
Rätt kost är A och O för att komma så långt som till divison 4.


Förövrigt, kan jag inte leva på den här bloggen finns det en risk att jag lägger ner den inom en vecka.

RSS 2.0