Veckans innebandygodis



Innebandysminket, kul att se riktiga eldsjälar.

Bortafight

Seriens första bortamatch skulle spelas och självklart skulle den spelas på den okristliga tiden 10:00 på en lördag morgon. Förbundet, jag vet att ni läser det här och jag räknar med att ni förbjuder matchtider innan lunch.

Matchen då, vi möter en ihopslagning av två lag som kanske inte gjort sig kända för sitt skönspel, eller för att ha ett spel överhuvudtaget. Vi spelar i en hall som kanske har sthlms äckligaste golv (undertecknads tanke, vet inte vad övriga spelare har för tankar) och vi har två tomtar som knappt vet hur man stavar till innebandy som rättskippare.
Dvs, matchresultatet blev väl inte som vi hade tänkt, men vi kan ändå vara glada över resultatet på något konstigt sett då det blev lite kaotiskt sista minuterna.

Vi får hoppas att det här var säsongens bottennapp.

Men jag är inte bitter, bussen till dagens förkrök går om en timme och ikväll ska vi lära oss simma.

(Förlåt för det alldeles för seriösa inlägget, ska bättra mig.)

Plötsligt händer det

Torsdagsträning och tung uppslutning, kul att se så många komma för att finjustera det sista lilla som kommer avgöra många matcher i framtiden.

Undertecknad fick spela som utespelare under träningen och vilken succè det blev. Vilka passar, distinkta avslut och hur man stänger passningsvägar för motståndarna från undertecknad är nog vad man kommer att komma ihåg från träningen.

Sen att vissa som saknar allt vad innebandy innebär dvs frisyr, rätt längd, och färgglada shorts och måste fuska för att stoppa "Roberto Bandy" genom armbågar i magen, fasthållningar och allmänt fult spel är trist, men det är väl sånt man får ta när man spelar på en nivå högt över övriga gruppen.




Den som inte förstod ironin i det här inlägget kanske skulle gått och lagt sig för 2 timmar sen.

Back in the days



Även dom största innebandyspelarna har varit unga.

Veckans innebandygodis


Det behövs inga ord till veckans innebandygodis.

En vecka kvar

En vecka kvar till årets viktigaste händelse, en händelse som kommer säga oss hur resten av året kommer se ut.

Det är bara att slänga era röstkort i närmsta papperskorg, dumpa alla förvirrade tankar efter valdebatter i mängder och ta fram hårvaxet, hårbandet och tuben med voltaren. Jajjamen, Det vankas seriepremiär.

Dm

Lördag kväll, jag är hemma och därmed lever jag inte innebandy fullt ut. Och i brist på fantasi så ska jag lyssna på #66 och skriva ett par ord om dm.

Kiss, bajs, onani, pungbråck och glädjeflicka.

Jag skulle vilja ranka det här inlägget som det bästa hittils.

Uppehåll

Två veckor sen senaste inlägget och jag antar att ni undrar vad som hände med eran favoritbloggare. Det är så enkelt att förbundet märkt av min blogg, så dom kidnappade mig och nu har jag förklarat grunderna i innebandy för vår kära förbundskapten i en bunker någonstans där ute i vårt avlånga land.

Fast sanningen är den att jag är så jävla smart och kommer på massa bokstavskombinationer som jag sen har som lösenord, det jobbiga med att vara så jävla smart är att komma ihåg det man redan kommit på. Nu är det helg så nu är det inte helt omöjligt att man glömmer bort lösenordet igen, men om jag kommer ihåg det så lovar jag att snitta mer än ett inlägg per 14 dagar.

RSS 2.0