Resultat.

Som sagt var undertecknad/expertens tips inget att hålla fast vid i storm. Segrandes ur mötet mot djurklubben, dock inget fyrasiffrigt slutresultat till dom gulas favör. Inte blev jag miljonär heller.åt pipsvängen, är ett uttryck jag skulle vilja använda mig av för att beskriva tankarna efter resultatet från gårdagens omgång V75.

Jag bör även passa på att be om ursäkt för detta inlägg, det kunde ha varit bättre. Nog om det, nu ska det sovas.

Morgondagens match.

Vi beger oss mot Stockholms lite sämre kvarter för att möta ett lag där namnet starkt drar tankarna mot Island och deras nationalsport. Vad vi tycker om djurplågeri kan vi ta upp någon annan gång, men det är något vi inte stödjer, om vi ska vara snälla i språket.

Experten, dvs undertecknad, tror på ett fyrasiffrigt resultat till de gulas favör. Däremot ska tipset kanske tas med en nypa salt, då undertecknad har spelat bort otaliga summor på hästarna, men Förhoppningsvis styr vi upp det när V75 imorgon utspelar sig på Jägersro. En klassisk bana där vi hoppas på mycket publik, jämna lopp och ett resultat som går undertecknads väg mot jakten på miljonerna.

Med dessa miljoner skulle jag stödja välgörenheten fullt ut. Hörde du det, karman?


Inläggsinläggets beslut

Då mina läsare uppenbarligen är blyga och det var två stycken som vågade yttra sina tankar, och då den ena hade fokus på helt fel grej så känns valet givet. Då "Tob Gun" även kan komma att försvara vart avlånga land i framtida krig så känns det mer än givet att följa hans vilja.

Det vill säga för er, ni lite mindre begåvade människor som saknar slutledningsförmåga, att jag kommer fortsätta att blogga i samma dåliga tempo, men att ni ska finna texten och innehållet värt att vänta på.



Ett litet tips för er, som jag inte ens borde behöva nämna, är att ha bloggen i era hjärtan som startsida. Ni vill väl ändå vara först med det senaste?

Inlägg.

Till alla er som yttrat sig med negativ klang om att jag inte bloggar varje dag, så kan jag bara säga att jag valt att skriva inlägg med innehåll, och med en svenska man skulle klara sig på i högstadiet. Vill ni verkligen ha kvantitet framför kvalitet?

"tjaaah bloggeeen, hur är läget idag då? jag funderar på att slänga min
innebandyklubba då den är gammal eller ful. annars så käkade jag typ yoghurt
till mellis, och det var superdupergott. må bra ni där ute"


"Idag har vi kommit till den dagen jag fasat över det senaste decenniet.
Blir en begravning för min kära exel-klubba som varit med i vått och torrt.
En klubba innehållandes mer än lite plast, det ligger en själ i skaft och blad som aldrig
vikit ned sig och har varit med mig i dom ljusaste innebandyhallarna och dom mörkaste korpen-rinkarna.
Denna dystra dag har jag ändå sökit tröst genom att äta fantastiskt god yoghurt, en youghurt som gav mig
hopp om att lyckan ändå finns där ute."



Jag vet inte hur ni vill ha det, men jag är rätt säker på vad jag själv skulle läsa, lämna gärna en kommentar för att styrka mina tankar. M, och det här var mest för att få fler kommentarer än dom från Adolf.H.

Vill även säga att jag inte läst igenom texten idag, så eventuella stavfel och en taskig grammatik bjuds det på.

Veckans innebandygodis

Det är alltid kul när innebandy nämns i media.


Tanke.

Kollar in kändisskvallret på Flashback, som sig bör efter man har besökt alla standardsidor. Ve och fasa över att något har hänt i världen då skvallret inte toppas utav en av dem två AIK-profilerna. Tydligen är det någon bloggtjej som varit otrogen och den som outade det hela är någon som är alldeles för gammal för att kalla sig ”boi” i slutet av sitt namn. Då jag är lite av en nostalgiker så far tankarna direkt till våran allas Robinson-Robban, denna fantastiska karaktär som jag skulle ha följt vilken serie han än hade ställt upp i. Tyvärr så faller denna ”boi” inte alls i smaken då hans smeknamn förstör allt. Kom ihåg det, det viktigaste om man ska nå framgång är att ha ett smeknamn som smäller högt, t.ex. kissekattkillen.

 

 

Slänger upp denna bild för att hylla en legend inom dramatik och karaktärism. Även en liten oskuld tas på denna bild då jag för första gången på denna blogg visar upp mig i matchform. Killen i vitt är fortfarande ett mysterium om vem han var, men här får han iaf sola sig i glansen av två klart lysande stjärnor.

Bara en tanke, så att säga.


Lägesrapport

Varit sjuk och jag förstår att ni undrar hur man ska klara sig utan innebandy. Lugnt, undertecknad har svaret. MER innebandy, Det klassiska spelet från 97(?) som spelades sönder back in the days. Då Testosteron bara var ett ord, då puberteten fortfarande var på säkert avstånd och då indragen veckopeng var ett vanligt inslag i ens liv, så fann man nöje i att sitta hos en vän och spela detta magnifika spel.

13 år har gått och man kan ju tycka att MER släpper saftblandandet ett tag för att utveckla en uppföljare. Kanske lite mycket begärt, men det är krav man får ta på sig då man utvecklat ett klassiskt spel. Men om MER inte har tid så kanske Vim eller Arla kan ta upp det istället, eller varför inte Carlshamn glass, dom verkar ju inte ha så mycket att göra nuförtiden.

Reklampengar läggs in på det vanliga kontot.

Veckans innebandygodis.

Man klagar lite på några domare och pang så sitter man här med en magsjuka utöver det vanliga. Det som kallas karma? Skön tid att vara vaken på men dygnet är som det är när man sover ungefär så mycket som möjligt för att bli frisk. Här får ni iaf veckans innebandygodis, varför har man själv inte kommit på att göra en låt om sporten man älskar?


Rapport

3-3, jämn match. Tyvärr så var domarna inte lika bra som lagen, dom båda hade nog sin sämsta dag i livet, och då dom troligtvis var över femtio år båda två så kan ni ju förstå hur dåliga dom var.

Gillar inte att gnälla på domaren, men när man missar så mycket solklara saker framför ögonen så tryter tålamodet ibland, och sen att ta en väldigt tveksam utvisning när det är två minuter kvar är trist.

Men nya tag osv osv.

Hemmamatch

Säsongens andra hemmamatch spelas imorgon vid halv fem(?) i bollhallen. Vi möter ett lag som i namnet tagit på sig hela stockholms region på sitt samvete. Dom har även tyckt det varit roligt att följa efter oss i seriesystemet och sviker inte mitt minne mig så har jag för mig att vi spelat i samma serie fyra säsonger irad nu, det vill säga att det är två lag som borde känna igen varann, tyvärr så stämmer det inte då undertecknad till och med glömt vad dom har för färg på tröjorna. Det är även två tippade topplag som ska mäta sig mot varann, så den här matchen vill ni verkligen inte missa.

Så kom och stötta laget i ditt hjärta spela en tidig seriefinal(som det ser ut som just nu iaf).





Innebandymagazinet.

Trodde det inte skulle bli någon bloggning idag, men så kom innebandymagazinet ner i brevlådan och jag är tvungen att skriva ner några tankar om denna tidning.

Första tanken: Vem stavar titeln på sin tidning fel med flit? Varför Har "z" ersatt "s" för?

Andra tanken: Redan på sida tolv vill man ju slänga tidningen då dom även kallar tidningen för "magget". Sen att dom första 11 sidorna bara var reklam är ju en annan sak.

Tredje tanken: Man kan köpa sig en t-shirt från deras shop med en målvakt som har ett sikte på sig, är inte det ganska ologiskt? Borde inte siktet vara bredvid målvakten?

Fjärde tanken: Tredje tanken var nog det ända som handlade om målvakter i hela tidningen.

Skulle säkert haft lite fler tankar om jag verkligen hade orkat läsa tidningen, men efter fadäsen där dom kallar tidningen för "magget" så kollade jag bara igenom tidningen lite snabbt, sen slängdes tidningen.

Veckans innebandygodis.



Egentligen är jag inte mycket för när folk skämtar om innebandyn. Men tycker det här klippet väcker minnen från skolidrotten, vackra minnen.

Matchdag.

Tredje matchen, andra bortamatchen. En trevlig seger med slutresultatet 3-7(tror jag). Bra spel blablabla.

Det bästa med den här veckan var inte segern, utgången i fredags eller i lördags när man såg att man hade pengar kvar på kontot, det roligaste var hockeykväll. Våran Max fick göra sin tvdebut, något av en klassiker om ni frågar undertecknad. Klart klippet skulle upp på youtube, Så här har ni det.


Lördag.

Hej, jävligt bakis.

Fredag.

Hej då.

Morgontanke.

Klockan är tio på morgonen och jag känner att jag är ensam vaken i hela världen ungefär. Då ligger tänkandet närmast mig i hjärtat, och vad kom jag och mina små celler däruppe fram till. Jo, en hel del om: Pannbandet.

Pannbandet, detta femonem som man oftast förknippar med 70-80 talets framgångar i den adliga sporten tennis, vilsna killar i mellanstadiet som just sett sina första bilder från föregående punkt och tycker att Björn Borg med sitt pannband och lejonlika hår såg ut som erövraren, hårdare än Conan, Eller till vilken människa med utåtriktat kön som helst som sett minst en karatefilm och sen fått för sig att en hoppspark i luften med avståndet till sin motståndare var på ungefär 7 meter vid träffpunkten.

Ovanstående stycke säger väl en hel del om pannbandet, det var inne för 20-30 år sen. Killar, med det här hoppas jag att ni vänder era tankar mot framtiden och släpper era vackra kalufser fria. Alternativt kan ni ha tofs, tofsen är ett tecken på framgång.

Kämpa mot tunnhårigheten, bränn pannbandet!

Billigt inlägg.

För att hålla den här miljardomsättande bloggen i liv så måste man ju ibland komma med inlägg. Det jobbiga med att komma med inlägg är ju att man måste komma på något att skriva om, och med en fantasi som dog någon gång i samband med när jag slängde nappen så får man ju gå på det man ändå kommer på, kanske inte högklassigt, mendock.



Åh, kan inte bli billigare än såhär. Än en gång så ber jag er, mina trogna läsare, om ursäkt.

Coca cola

Coca cola kanske är min stora last i livet, efter godis, öl, chips, kakor, hamburgare, pizza, porr m.m. Lite tubande efter träningen och jag hittar det här, det måste bara visas.



Okej om jag är efter, men lever man ett så extremt spännande liv som jag gör så kanske man inte alltid har tid att spendera flera timmar framför youtube.

Vardagstristessen

Blåsigt, vackert höstväder. Inlindad i ett duntäcke framför soffan hela dagen, tittandes på klassiska filmer, ätandes chips och choklad, nersköljt med coca cola (ni kan skicka mig mina reklampengar nu). En kattunge liggandes vid fötterna för att öka på mysfaktorn till typ 100 på en 99skala.

Vad händer då? En jävla innebandyträning. Men som den eldsjäl man är så är det väl bara att knalla sig ner till den kalla hallen, med skitigt golv och leva med vetskapen att man kommer ha minst 3 nya blåmärken som lär försvinna om xx antal dagar som gör sexappealen extremt hög, för visst är det så att tjejer gillar blåmärken. Nog med ironi, ska jag orka gå på träningen som börjar om 3 timmar så ska jag börja knarka socker nu.


Veckans innebandygodis

En dag innan den nya veckan ska börjas så tänkte jag glädja er miljontals läsare med att lägga in veckans innebandygodis, något att tänka på medans ni lever era trista måndagsliv.



Världens bästa modell av en klubba, troligtvis. Bladets krok i spetsen gör det till ett farligt vapen för den tekniske, dom många lufthålen i bladet gör det till en kanon med tryck i för den skjutvillige och det något slitna skaftet ger klubban en liten personlig touch.

Väl mött.

RSS 2.0