Veckans innebandygodis.


Internet.

Märkte nyss att jag har internet så här får ni en kort summering över matchen.

Vinst, det räcker.

Internet.

Kan bli så att undertecknad kommer vara utan internet ett x antal dagar. Självklart hoppas jag pöbeln, dvs ni, finns kvar när jag införskaffat mig mitt nya bredband.

Hemmafight.

För helgens motstånd står det ett lag jag förknippar starkt med årets högtid, varje år. En högtid som får mig att tänka tillbaka till härliga fyllor, glada lekar och uppväckt dagen efter i någon buske av en granne som tydligen hade samma mål med kvällen som undertecknad.

Tippande är ju uppenbart inte min starka sida och tur är väl det för annars hade man väl varit för perfekt. Jag säger bara tvåsiffrigt till dom gula. Segern firas självklart med en pizza, nersköljd med lite av den finare fulölen från systemet och med trevligt sällskap genom Tiger. Sen beger sig jag och "knugen" till den närmaste svartklubb, för att fika med fikaflickorna och sen kanske styra upp en efterfest i hans jacuzzi. Mulligt, mycket mulligt.

Plötsligt händer det.

Först och främst vill jag svara på "Tob Gun" om utvärderingar av samtliga spelare i laget, med en enkel fråga. Tror du inte M-ax och hans psyke ger upp då? Jag fingrerar namnet pga att jag är en helt okej kille som inte vill hänga ut någon inför ungefär hela sveriges befolkning. Det är sån jag är, snäll dvs.

Nog om det, jag tänkte att jag skulle försöka utveckla denna blogg, och även mig själv genom att komma med något helt nytt, något jag aldrig har testat mig på förut. Var nu snälla mot undertecknad då det känns som han farit ut på djupare vatten, ge mig gärna konkret kritik, så jag kan utveckla mitt språk till den eminente Strindbergs höga nivå. Det nya är att jag testat mig på att skriva en dikt, en dikt där jag tänkt på den kungliga, manliga och fartfyllda sporten innebandy.                       

Oh, du ömma knack
Publiken fattar inte ett skvatt
I krysset du satt som en smack
Varför tänker jag på Jöback?

Så vacker när du går i mål
Klart du ska firas med frack och en skål
I duschen med en tappad tvål
Oh, jag hör glädjens vrål!



Över och nu ut, Slut.









Veckans innebandygodis.

Att vinna tekningarna är viktigt, därför består veckans innebandygodis av två vinnande ställningar i slaget om bollen.



Kyligt att stampa med foten under tekningen. Det visar på en stark teknik och ett självförtroende som borde skrämma dom flesta i mittcirkeln.

RSS 2.0