"Tjockt med knas"

Jag vill börja med att än en gång be om ursäkt för den inaktiva bloggen ni har drabbats av. Jag har, likt dom alla främsta författarna genom tiderna, drabbats utav skrivkramp.

Så eran naturliga fråga i huvudet borde lyda, "Vad har hänt sen sist?", och tro det eller ej men jag tänker besvara frågan. Jag bryr ju mig om er läsare, ni är som dom fula ankungarna jag försöker ignorera existensen på men som ändå finns där och kräver mig på all min uppmärksamhet.

Den största händelsen är väl att Big Brother har börjat, och ni med någorlunda slutledningsförmåga förstår att jag inte kom med, och ni som känner mig förstår nog besvikelsen jag lever med. Däremot reste jag mig på nio och har nu sökt till farmen, skam den som ger sig. Nu sitter ni säkert och försöker lista ut sambandet mellan innebandy och BB, jag kan ärligt säga att det finns inget samband. Vissa saker går bara före innebandy.

Vad kan vi säga om innebandyn, den ädla sporten jag ägnat alldeles för mycket tid på. Jo, det har gått åt fanders helt enkelt. "Det viktigaste är inte att vinna, utan att delta" är citatet som kanske bäst förklarar läget. Att förklara läget satt långt in, så jag väljer här att runda av istället. Klokt.

Match på lördag, MISSA DEN.




RSS 2.0