Ingen rubrik, bara meningslöst babbel.

Jag vill först och främst be hela svenska folket om ursäkt för all kaos och osäkerhet jag skapat genom att inte underhålla denna blogg med inlägg minst en gång i veckan. Förlåt mig, jag sitter här och skäms.

Det har tydligen avverkats ett VM i den glädjegivande sporten innebandy under detta blogguppehåll. Själv är jag besviken över varför förbundskaptenen inte hörde av sig, såg mig själv som en självklar spelare i denna trupp och denna besvikelse lär nog sitta kvar tills demensen slår in.

Kan även säga några ord om min träningsnärvaro, när vi ändå är inne i innebandyspåret. Den ska bli bättre, men det är väl inte så svårt att förbättra. Kommer jag ner en gång i månaden så ökar närvaron med ungefär 100 procent, mer kan ni väl inte kräva?

Sen vill jag rikta en känga mot huvudet på sälen i silja lines logo. Hur kan man få böter för svineri på en finlandsfärja då man åker färjan enbart för att svina?

Även haft ett inbrott i bilen, stereon borta och med den 95% av glädjen med att köra bil. Dvs att nu överväger man nästan tunnelbana/buss när man ska iväg, men bara nästan.

Avslutar detta inlägg med att säga att imorgon spelas årets sista seriematch. Vet inte vilka vi möter, men gissningsvis är det en bunt av inavlade universitetsstudenter med svåra koncentrationssvårigheter. När vi ändå håller på och gissar så drar jag till hejvilt med ett slutresultat till denna match,  14-4. Fyra i baken pga julfest, tidig matchstart och det blåa golvet(ironi).






RSS 2.0